Yargı Akademiden Kapatılan Şubeleri İle Alakalı Basın Açıklaması Yapıldı

Daha Fazla Göster

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemde FETÖ Soruşturması sebebiyle bazı şubeleri kapatılan Yargı Akademi bir Basın Açıklaması yaparak olaya açıklık getirdi.

Bünyesinde Açıköğretim (AÖF) Kursları, Adli ve İdari Yargı Hakimliği Kursları, ALES Kursları, Bilgisayar Kursları, DGS Kursları, DGS Sınavı, DHBT Kursları, Genel İngilizce Kursları, İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığı ,KPSS İstatistik Kursları, KPSS-A Kursları, KPSS-B Kursları, KPSS-Öğretmenlik Kursları, ÖABT Kursları, POMEM Kursları, Sayıştay Hazırlık Kursları, SMMM Kursları ve YDS Kursları birçok kursu barındıran Yargı Akademi Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde faaliyet gösteren bir eğitim kurumu olarak öne çıkıyor.

Yargı Akademi tarafından yapılan açıklama şu şekilde.

—–

Yargı Akademi Eğitim Kurumları olarak yaklaşık 20 yıldır ülkemiz genelinde yayıncılık ve dershanecilik konusunda faaliyet  göstermekteyiz. Bu faaliyetler nedeniyle çeşitli kişi ve kurumlarla da iş birliği halindeyiz.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında;15 Temmuz 2016 tarihinde vuku bulan hain darbe girişimi öncesinde kurumumuzca isim hakkı (franchise) sözleşmesi imzalanan bazı firmalar hakkında devletimizce  667 sayılı KHK kapsamında “kapatma” kararı verilmiştir.

Kapatılan bu firmalardan bir kaçının isim hakkı (franchise) sözleşmesi imzaladığımız firmalar olduğunu öğrendik ve derhal bu firmalarla sözleşmelerimizi feshederek ilişkilerimizi sonlandırdık.

Kapatılan bu firmalarla ticari bağımızın sadece isim hakkı (franchise) sözleşmesi bağlamında olduğunu da önemle belirtmek isteriz. Ayrıca bu firmaların halihazırda devam eden öğrenci ve öğretmenlerinin mağdur olmaması için de gerekli önlemleri aldık.

Yargı Akademi Eğitim Kurumları olarak milli iradeye karşı girişilecek her türlü hareketin karşısında olduğumuzu, 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PDY mensuplarınca gerçekleştirilen hain darbe teşebbüsünü nefretle kınadığımızı ve bu süreçte devletimizin ve milletimizin yanında saf tuttuğumuzu kamuoyuna saygı ile bildiririz.

YARGI AKADEMİ EĞİTİM KURUMLARI

mutlu
Mutlu
_zg_n
Üzgün
sinirli
Sinirli
_a_rm_
Şaşırmış
vir_sl_
Virüslü

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

İngilizce Dil Eğitim Seti